Den viktigaste möbeln av dem alla

fast jag, som jag tidigare skrivit om, bor rätt så trångt och försöker spara så mycket utrymme som möjligt så finns det ett område där jag inte kompromissar. Det gäller sängen, jag vill ha en stor säng att kunna bre ut mig i (och givetvis av en del andra orsaker också). Så där finns inget utrymme för kompromisser. Samtidigt, ska jag ha en stor säng kan jag ju lika gärna kosta på mig lite extra lyx också. För, trots allt, jag tillbringar mer tid i sängen än i någon annan möbel jag har med råge, precis som de allra flesta. Samtidigt är det ju trevligt om ens säng skiljer sig lite från mängden, är präglad av ägarens personlighet helt enkelt. Därför har jag börjat leta efter en ny, bättre, sänggavel att ersätta den gamla med.

Jag har haft turen att hitta en stor mängd sänggavlar till 180 cm sängar hos Inside Möbler, i en helt enorm mängd olika utföranden. Faktiskt så pass många att det är riktigt svårt att välja. Med så många alternativ finns det ingen anledning att välja en sänggavel jag inte är 100 % nöjd med. Sedan gäller det också att välja vilket tyg sänggaveln ska kläs i, och vilken färg. Det är nästan så att jag får lite beslutsångest men självklart är det i huvudsak positivt. Hade jag bara ett par tre alternativ att välja mellan så vore det definitivt inte positivt, utan enbart negativt. Men som sagt, jag är glad att ha upptäckt att det finns så många alternativ att välja mellan för större sänggavlar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *