Laila Bagge?

Laila Bagge är nog mest känd som jurymedlem i Idol, något som gjort henne populär. Men hon har faktiskt en gedigen bakgrund inom musikindustrin, även om de flesta låtar hon sjungit är rätt så bortglömda idag. Men en del av dem är faktiskt helt okej, vilket inte minst gäller ”Here We Go Again”, som är en rätt så trevlig liten sång – speciellt i den här remixade versionen som jag hittade på YouTube:

Bildkvalitén kanske inte är den bästa, men det är ju trots allt musiken som är det viktiga och jag tycker det är en rätt rolig låt. Speciellt där i mitten där gästartisten Anais Lameche försöker sig på att rappa, taget från Gorillaz ”Clint Eastwood”. Ni vet den där delen som går ”Finally someone let me out of my cage”. Det måste väl sägas där att Anais Lameche rappar hellre än bra och hon ska nog hålla sig till sång.

Mer rap!
För den som av någon anledning vill höra mer av Anais Lameches rappande, som faktiskt är rätt så underhållande, finns även det att finna på YouTube. Det är från en biltur med Laila Bagge och Sanne Karlsson och ja… vad ska man säga? Å ena sidan, kan man inte säga någonting snällt så ska man inte säga någonting. Å andra sidan, det är för… speciellt för att inte prata om. Döm själva:

Det måste nog sägas att det är lika så bra att Anais inte försöker sig på att rappa mer än hon redan gör. Det är inte riktigt där hennes största styrka ligger, om man säger så.

Smycken?
När jag försökte mig på att göra lite research för den här artikeln så upptäckte jag också att Laila Bagge är involverad med Rock by Sweden, en tillverkare av smycken. Laila Bagge och Rock by Sweden har en kollektion med lite coolare och tuffare smycken. Nu är de inte riktigt någonting för mig eftersom de trots allt främst riktar sig till kvinnor i alla åldrar, även om halsbandet Åsitas definitivt är lite lockande – dödskallar är ju aldrig fel. Men jag tror nog att jag hoppar det ändå, jag är inte sådär mycket för halsband i allmänhet.

Men nu är det ju så att julen är på väg och jag har släktingar i rätt ålder för just smyckena i Laila Bagge-kollektionen. Ni vet tonårstjejer som är lite sådär rebelliska och driver mor och far till vansinne. Jag själv var nog inte helt lätt att ha att göra med när jag var i den åldern, och jag tror inte tjejer är mindre upproriska. Så en del smycken från Rock by Sweden till dem kommer det nog att bli, någonting som jag är rätt så säker på att de kommer att uppskatta.

Allt för den här gången
Det var allt för den här gången och jag tycker det är riktigt roligt hur research om någonting kan leda in på helt andra spår; i det här fallet då tuffa smycken. Det löste ju faktiskt en del av mina julklappsbekymmer – utan att jag ens försökte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *