Mörkt i taket

Pust! Det är allt bra tur att det är sommar nu för annars kunde det bli riktigt jobbigt. Vad kunde bli riktigt jobbigt? Jo, ljuset! Det är nämligen så att taklampan i vardagsrummet har bestämt sig för att gå till de sälla jaktmarkerna efter många om och men och det är ju lite tråkigt. Men tur är att det är sommar och ljust typ nästan hela tiden, så det är inte så farligt. Men tänk er om det hänt i december. Becksvart klockan tre på eftermiddagen. Bordslampor skulle väl hjälpa en del, okej okej, men det skulle ändå varit lite småjobbigt tycker jag. Men nu är det hur ljust som helst även mitt i natten känns det som, så jag saknar den egentligen inte. Men jag inser ju att det kommer att bli jobbigt i sinom tid.

Ingen tid att förlora alltså, så jag började kolla runt lite och ganska så snabbt så hittade jag faktiskt en taklampa som jag tycker ser riktigt bra ut, en Ciro taklampa som har tre stycken lampor som man kan rikta lite hur man vill. Den ser riktigt cool ut och borde väl kunna lysa upp även när det är som mörkast? Jag menar, den har ju tre stycken lampor totalt. Det borde väl räcka… Jag hittade lampan hos Chilli.se och den var riktigt billig också. Bara 500 kronor så det hade jag råd med. Sagt, gjort och beställt med andra ord!

Taklampan Ciro

Ciro, lampan som snart lyser upp mitt vardagsrum.


Enda problemet är väl att jag inte riktigt vet hur jag ska få upp den där i taket. Men det löser sig väl, jag får väl ta hjälp av kompisar om inte annat och i en riktigt nödsituation ringa föräldrarna. Det största problemet är nog att jag inte ha några verktyg. Eller en stege, men det kanske går att stå på en stol även om det är riskabelt? Jaja, den dagen, den sorgen, det viktiga är att jag köpt min lampa och att den är på väg. Bara det inte blir nu som med så mycket annat, att jag skjuter upp det gång på gång, så jag till slut sitter där i mörkret, trasig lampa i taket och fungerande i garderoben…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *