Om min blogg

Den här bloggen kommer att handla om precis allt det som är värt att veta i livet. I alla fall om du frågar mig. Den stora passionen i mitt liv stavas musik, och jag spenderar flertalet timmar varje dag med att lyssna, uppskatta och hylla de artister som sliter med att leverera högkvalitativ underhållning till oss med jämna mellanrum. Jag är själv musiker i grunden, men insåg ganska tidigt mina begränsningar i skrået. Jag är helt enkelt inte tillräckligt talangfull för att utöva den på egen hand, men alla år inom musikern har gjort att jag i alla fall kan uttala mig om musiken, med djupare kunskaper än de flesta andra.

Det betyder att den här bloggen kommer att fokusera på musiken. Jag kommer att använda mitt utrymme här för att recensera, tipsa och rata musik som antingen är väldigt populär eller också sådant som är lite mer bortglömt och undangömt. Anledningen till att jag gör det är dubbelbottnad. Dels är jag själv väldigt intresserad av att skriva om musik, att sätta ord på de känslor och upplevelser jag har i samband med lyssning, men jag vill också göra er läsare en tjänst genom att tipsa om var ni kan hitta bra musik. Den bra musiken finns både i det populära och det okända, så jag har inga som helst förutfattade meningar om att all populärmusik är dålig musik. Tvärtom finns det en anledning till att artisterna och låtarna är så populära som de är.

Men det är långt ifrån allt som bloggen kommer att handla om. Jag ser mig själv som en väldigt öppen människa som har lätt för att berätta om mig själv och mitt liv. Därför kommer det också att handla mycket om hur jag lever mitt liv, vad som fyller det med innehåll. De ämnen som det främst kommer att handla om är sådant som säkerligen många känner igen sig i. Dels lär det bli en stor del som rör mitt jobb, men också det jag sysslar med på fritiden, som träning och inredning. Kontentan av bloggen kommer alltså att bli en salig röra, även om huvudfokus kommer att ligga på musiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *