Precis uppdaterat mina sängmöbler

Sängen, som numera är kasserad, har funnits i mina ägor under lång tid. Det var sängen som mamma och pappa köpte till min i min ungdom, och den hade många, många år på nacken. Det var helt enkelt dags att låta den gå vidare, och nu när jag bor i egen lägenhet så har jag möjlighet att själv bestämma hur det ska se ut. Dock har sängen inte varit ett prioriterat område, jag har resonerat som så att den jag haft har varit mer än tillräcklig, i alla fall för mig, men fick till slut inse att en säng på 80 centimeters bredd inter kommer kunna uppfylla alla de behov som jag har och kommer att behöva. Sängen behövde helt enkelt bli större, och efter att jag har fått lite större ekonomiska muskler så var det äntligen något som jag tog tag i.

Men när det gäller sängar så handlar det om att kunna hitta den rätta, till rätt pris. Ni som köpt sängar i era dagar är säkert smärtsamt medvetna om att sängar kostar mycket. Det var rätt deprimerande att vandra runt i de olika sängvaruhusen och inse att det var det billigaste som jag hela tiden behövde leta efter, om jag ville ha en säng idag. Annars skulle det inte fungera. Jag var ute efter en säng som var minst 120 centimeter bred, och det betyder ju såklart att priset ökar.

Lyckligtvis behövde jag inte ta många mer turer i möbelvaruhusen. Jag hittade Trademax och det stora sängutbud som de hade. I deras utbud hittade jag perfekta sängar till ett bra pris, vilket gjorde att jag hade ett större utbud att välja bland. Så nu är jag en stolt ägare av en vacker 120-säng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *