Välkommen till bloggen

Varmt välkomna ska ni vara till min blogg. Jag som skriver heter Jonathan och är en kille mitt i livet. Vad det innebär är det inte alltid lätt att förklara. Det är något man brukar säga, som är svårt att förstå sig på. Vad är egentligen mitt i livet och vad innebär det? De allra flesta vuxna människor kan nog instämma på beskrivningen, att de befinner sig mitt i livet, vilket i sin tur gör beskrivningen helt värdelös. Den säger ingenting och innehåller ingenting eftersom alla, oavsett situation, kan relatera till den. På många sätt är väl kanske det ett uttryck av hur vi beskriver oss själva och vår egen självbild som svenskar, men vad vet jag. Mitt i livet.

Det här är en blogg som kommer centrera kring mina hjärteområden. Det största intresset hos mig ligger i musiken, och det är en del som har följ med mig ända sedan dess att jag hittade mammas gamla vinylsamling i garderoben. Då kunde jag själv bestämma musiken, vad jag ville lyssna på och det fick mig att upptäcka det fantastiska berättandet som musik faktiskt är. Ett sätt att göra en text levande, att fylla den med mer känslor än vad man normalt upplever. Det är det finaste med musiken.

I övrigt kommer bloggen också handla mycket om hur jag får vardagen att gå, med jobb, träning och inredning. Det är alla delar som kokar ner till det som är jag, vilket gör att det är delar som måste få synas för att ni ska kunna få en så korrekt bild av mig som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *